Anke Wesbonk

                                                                                                                                           

Door mijn hooggevoeligheid beleef ik de wereld intens en dit heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke en spirituele groei. Door een aantal levensgebeurtenissen is dit proces nog versneld en zo zijn jaren geleden de energetische sessies ontstaan.

Dit werd ondersteund door de opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd. Door het werken als onderwijsassistent en later als begeleider van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking heb ik ook veel ervaring opgedaan met deze doelgroep.

Werken met mensen en zien hoe ze weer in hun kracht komen te staan vind ik het mooiste wat er is. Het bewust worden van je mogelijkheden en het oude achter je laten.

In de verhelderingsgesprekken wordt je je bewust in welk proces je zit. Er komt vanzelf naar voren wat los gelaten mag worden. Het vloeit als vanzelf uit je systeem en geeft ruimte en nieuwe energie.

Een verhelderingsgesprek is ook mogelijk via de telefoon. Energie houdt zich niet op aan tijd of afstand.

Tijdens de energetische huisreiniging werk ik net als de verhelderingssessies vanuit mijn hart. Met compassie is zuiver aan te voelen wat er opgelost mag worden in een huis.

Een warme hartelijke groet en graag tot ziens,

Anke